Joyce

Boxnummer: 1012

Paraganost Joyce

Introductie:

Pargagnost vanaf geboorte
helderziend en -voelend
HSP en intuïtief
Lenormankaarten , meer dan 30 jaar ervaring
fotoreading 

Over mij:

Wie ben ik? Ik zal iets vertellen over mijzelf..

Mijn naam is Joyce, mijn leven is niet over rozen gegaan, als HSP en paragnost geboren komt alles dubbel zo hard binnen.

Als helderziend en -voelend paragnost en met gebruik van de Lenormand kaarten kan ik antwoord geven op al je vragen en je helpen weer op eigen kracht door het leven te gaan. Ik kan je inzicht geven in relaties. Indien nodig maak ik ook gebruik van de pendel.

Je kunt bij mij ook terecht voor fotoreadings.

Daar ik geen medische noch juridische achtergrond heb kan ik geen antwoorden geven op medische, psychologische of juridische vragen, dank voor uw begrip.

Met mijn gave en 30 jaar ervaring met de Lenomand kaarten mag je van mij zeer duidelijk en eerlijke antwoorden verwachten, ik ben eerlijk en zeg wat ik zie en voel of het nu leuk of minder leuk is.


Foto reading met Joyce

Foto reading met Joyce is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Joyce krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Joyce welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Joyce heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions