Kim

Boxnummer: 1027

Introductie:

Spiritueel begaafd medium 
Met mijn intuïtie, helderziendheid en tarot geef ik carrière- en liefdesadvies
Ontdek jouw levenspad en ware roeping en krijg antwoord op je liefdesvragen.
 

Over mij:

Welkom op mijn profiel. Ik begeleid je graag vanuit het hart. Mijn specialisatie ligt in het ondersteunen op carrière gebied en relatie- liefdesvragen. Ik bied inzicht in het heden, verleden en toekomst.

Voel je vrij om al je vragen te stellen, inclusief die over financiën. Geen vraag is mij te gek. Met een luisterend oor ben ik hier om je te helpen.

Mijn werkwijze is eenvoudig. Geef me je voornaam, of in het geval van sollicitaties, noem me het bedrijf of de functie. Tijdens ons gesprek komen vaak direct inzichten naar voren.
Terwijl ik mijn tarotkaarten erbij pak voor extra ondersteuning, deel ik snel en helder mijn inzichten om je te helpen met jouw uitdagingen.

Ik ben "to the point" en klaar om jouw situatie te verlichten! Ik maak gebruik van mijn tarotkaarten (die ik al vanaf mijn 15de in bezit heb) en helderziende en helderhorende vermogens waar ik mee ben geboren.

Met mijn unieke intuïtie help ik je de juiste weg te vinden, of het nu in liefde, huisvesting, werk of iets anders is.

Ik kijk ernaar uit om jouw vragen te beantwoorden.

 

 Foto reading met Kim

Foto reading met Kim is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Kim krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Kim welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Kim heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions