Maria

Boxnummer: 1054

Medium Maria

Introductie:

Medium, heldervoelend en -wetend 
Zodra je mij belt, maak ik verbinding met je en stem ik mij op je af. Hierdoor kan ik trefzeker antwoord geven op al je vragen.

Over mij:

Zeer sterk in relatieproblemen en stresssituaties. Afgestudeerd coach en counselor. Indien gewenst gebruik ik de Lenormandkaarten en de pendel en kan ik u reiki op afstand geven. 

 Werk op integere wijze, persoonsgericht, doorzie snel uw problemen en help u op weg met de juiste antwoorden, omdat ik mij met u verbind. 

 We zijn steeds meer op zoek naar ons ware zelf, hierbij worden ons lessen voorgelegd, spiegels voorgehouden en komen we in situaties terecht waar we niet om vragen, maar ons wel overkomen. Komt u er dan zelf niet meer uit, of bent u de weg even kwijt, dan ben ik er voor u en help u verder om weer in de toekomst te gaan geloven en in uw kracht te gaan staan. Zodat ook voor u de zon weer gaat schijnen. 

 Veel liefde en kracht toegewenst. 


Foto reading met Maria

Foto reading met Maria is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Maria krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Maria welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Maria heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions